Χαρδαλιάς: Σκληρό lockdown σε Εύβοια και Αχαΐα

Written by on 12 Φεβρουαρίου, 2021

Lockdown τύπου Αττικής σε Εύβοια και Αχαΐα ανακοίνωσε στην επίσημη ενημέρωση της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως τίθεται σε καθεστώς πολύ αυξημένου κινδύνου ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας με 732 ενεργά κρούσματα, ενώ το ίδιο ισχύει για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας (πλην της Σκύρου) καθώς έχει 501 ενεργά κρούσματα.

«Στις περιοχές αυτές, υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ αναστέλλεται η λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών με εξαίρεση την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς που λειτουργούν δια ζώσης στους Δήμους Θήρας και Μυκόνου, καθώς και τα σχολεία ειδικής αγωγής», επισήμανε στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου, των κομμωτηρίων και των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής. Σχετικά με την αναστολή των οικοδομικών εργασιών στις περιοχές αυτές, το μέτρο αυτό αίρεται από αύριο το πρωί, με εξαίρεση τους Δήμους Μυκόνου και Θήρας που παραμένουν σε καθεστώς αναστολής οικοδομικών εργασιών».

Πηγή: enikos.gr


Current track

Title

Artist

Background